Skip to content

Bestel WordPress website opschonen

Voor een bedrag van €299 ex btw wordt jouw gehackte WordPress website opgeschoond.

Voor €299 ex btw is je site weer schoon

Gehackte WordPress website opschonen

Je WordPress site is gehackt en je wilt deze gehackte WordPress website opschonen. Een gehackte site is het gevolg van ongeautoriseerde toegang tot je site, waardoor bestanden zijn bijgeplaatst en/of aangepast. Deze aanpassingen zorgen er weer voor dat je website gebruikt kan worden voor doeleinden waarvoor deze niet is neergezet. Denk hierbij aan het versturen van spam of meedoen aan aanvallen op andere websites.

WordPress gehackt - is dat erg?

Als je website is gehackt, kan deze op een zwarte lijst komen te staan. Als dit gebeurd is, zullen de meeste browsers je site blokkeren en zoekmachines zullen een waarschuwing tonen, of je website zelfs uit de zoekresultaten verwijderen. Reden genoeg om zo snel mogelijk je site op te (laten) schonen.

Wat te doen?

Je gehackte WordPress website moet opgeschoond worden. WordPress, plugins, thema's en zelfs je database moeten worden nagelopen op kwaadaardige code en bestanden die niet thuis horen in je installatie moeten worden verwijderd.

Bestel WordPress website opschonen

Voor een bedrag van €299 ex btw wordt jouw gehackte WordPress website opgeschoond.

We kijken verder en denken mee

Een snellere, veiligere website, het bijwerken van je WordPress website of het opschonen van je website. Dat doen we graag voor je.

Wist je dat we dan ook meteen kijken of er nog andere dingen verbeterd kunnen worden?

Met als resultaat een betere website.

Scroll To Top