Skip to content

Bestel een snellere WordPress website

Voor een bedrag van €349 ex btw heb jij weer een supersnelle website.

Een snellere WordPress website

Je website reageert niet snel en je merkt dat je gebruikers vroegtijdig de site verlaten. Zoekmachines indexeren de snelheid van je site en nemen dit mee in hun zoekalgoritme. Een langzame site kan dus lager in de resultaten getoond worden, dit kost je klanten en geld. Kortom, je wilt een snellere WordPress website.

Wat moet er gedaan worden?

WordPress kan geoptimaliseerd worden, zodat je website veel sneller laadt.  Er zijn een aantal aandachtsgebieden die bekeken, en waar nodig aangepast moeten worden. Dit zijn er een aantal:

  • Combineren/inpakken van CSS bestanden
  • Combineren/inpakken van JS bestanden
  • Compressie van pagina's
  • Optimaliseren van gebruikte afbeeldingen
  • Cache inschakelen

Al de bovenstaande aandachtsgebieden zijn factoren die binnen de WordPress installatie aangepakt kunnen worden. Als dit niet het gewenste resulktaat geeft, moet er ook kritisch naar de hosting-instellingen en/of partij gekeken worden.

Ik wil een snellere WordPress website

Dat snappen we maar al te goed. Laat ons naar je website kijken en we gaan zorgen dat deze sneller wordt. Oh ja, no cure no pay doen we niet aan, omdat we het gewoon voor je oplossen.

Bestel een snellere WordPress website

Voor een bedrag van €349 ex btw heb jij weer een supersnelle website.

We kijken verder en denken mee

Een snellere, veiligere website, het bijwerken van je WordPress website of het opschonen van je website. Dat doen we graag voor je.

Wist je dat we dan ook meteen kijken of er nog andere dingen verbeterd kunnen worden?

Met als resultaat een betere website.

Scroll To Top