Skip to content

Bestel WordPress bijwerken

Voor een bedrag van €199 ex btw wordt jouw WordPress website bijgewerkt.

WordPress bijwerken

WordPress bijwerken, samen met de plugins en thema('s), zorgt ervoor dat je website de meest recente versie gebruikt van de beschikbare software. Hierdoor ben je beschermd tegen de laatst bekende veiligheidsproblemen en is je WordPress website in technische topconditie.

Waarom bijwerken, het werkt toch goed?

Ja, je site werkt goed. Maar wist je ook dat het bijwerken kan zorgen voor nieuwe functionaliteit? Naast de functionaliteit is stabiliteit en veiligheid gewoon belangrijk. Je Windows PC werk je toch ook regelmatig bij? Doe dat dan ook voor je website. Zeker als je website je meest belangrijke (online) marketing instrument is.

WordPress laten bijwerken

Omdat we al meer dan 7 jaar ervaring hebben met het onderhouden en bijwerken van veel WordPress sites, kan je het bijwerken van WordPress gerust aan ons over laten. We maken een backup, testen alles in een offline omgeving, en als alles goed draait, brengen we de updates aan op de live website. Snel, secuur en veilig.

Bestel WordPress bijwerken

Voor een bedrag van €199 ex btw wordt jouw WordPress website bijgewerkt.

We kijken verder en denken mee

Een snellere, veiligere website, het bijwerken van je WordPress website of het opschonen van je website. Dat doen we graag voor je.

Wist je dat we dan ook meteen kijken of er nog andere dingen verbeterd kunnen worden?

Met als resultaat een betere website.

Scroll To Top